Fronesis Creative - Keitä me olemme?

Fronesis Creative on yritys, joka tuo tavanomaiset kaksiulotteiset kuvat nykyaikaisiksi 3D-kuviksi, jotka piirretään ja virtuaalimallinnuksella muokataan asiakkaidemme toiveiden mukaisiksi, oli sitten kyseessä myytävä kohde tai tilojen uudelleen stailaaminen.

Tarjoamme asiakkaillemme useamman vuoden kokemuksella sekä laajalla rakennus- ja sisustusalan koulutuksella palveluja, muun muassa:

  • Myynti- ja markkinointikuvia
  • Sisustus- ja keittiökonsultointia
  • Tilasuunnittelua
Asiakkainamme toimii mm. rakennuttajia, kiinteistövälittäjiä, sisustuskonsultointia tarvitsevia yrityksiä sekä yksityishenkilöitä.3D-renderöinti – Pienillä kustannuksilla, nopealla aikataululla

Perinteisesti asuntojen myyntikuvien valokuvaaminen, etenkin kalustamattomien, vie aikaa mm. oikean valaistuksen saamiseksi ja myyntikuntoon stailaamisessa. Tähän voi helposti mennä useita tuhansia euroja sekä merkittävästi työtunteja, toisin kuin kolmiulotteisten kuvien suunnittelussa. Luomalla virtuaalisen mallinnuksen, voidaan lyhyellä aikataululla saada useampia tyylimalleja samasta tilasta, toisin kuin perinteisellä stailauksella. Seinät, kalustukset sekä valaistus ovat kaikki helposti muokattavissa asiakkaan haluamiksi, nopeasti ja kuvanlaadusta tinkimättä.

 

Kuvien tuominen osaksi markkinointia ja tukemaan myyntiä

Etenkin uudisrakennuksien saaminen hyvissä ajoin markkinoille on tärkeää, jotta tyhjien asuntojen ylläpitokustannuksista säästyttäisiin. Tuottamalla myytävistä kohteista ennakkomarkkinointikuvat jo ennen kuin talo on rakennettu, vähentää tyhjänä olevien asuntojen määrää ja säästää muissa kuluissa. Myös asiakaskohtaiset muutokset jo rakennusvaiheessa, kuten seinien värit, keittiökalusteiden suunnitteleminen sekä säilytystilojen muokkaukset ovat mahdollisia.